Politică de retur

DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit OUG 34/2014, daca sunteti consumator (persoana fizica) aveți dreptul de va retrage din contract, fara vreun motiv anume, în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastra sau o terta parte mandatata de dumneavoastra, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizica a produselor.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (ambalaje si etichete intacte, fara urme de spalare sau folosire).

Returnarea banilor se va face numai prin banca cu Ordin de Plata catre contul bancar furnizat in formularul de retur.

In cazul in care doriti returnarea produsului in termenul legal, va rugam sa ne adresati o notificare SCRISA in maxim 14 zile de la primirea produsului, in care sa specificati:

– numele si prenumele
– email si numarul de telefon
– denumirea produsului pe care doriti sa il returnati
– numarul si data comenzii.

Sau completati formularul de retur de mai jos.

In cazul in care nu este respectata aceasta procedura ne rezervam dreptul de a refuza returul produsul.

NU BENEFICIAZA DE POLITICA DE RETURNARE PERSOANELE JURIDICE.

ATENTIE: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. Deteriorarea, utilizarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, puteți utiliza formularul de mai jos:

Veti returna produsele si veti primi inapoi sumele pe care le-ati achitat initial. Banii vor fi returnati în maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia de retragere. Ne veti furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, înlocuirea sau schimbul produselor.

Cumparatorul va suporta toate costurile de transport pentru returnarea Bunurilor și va rămâne responsabil pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

!Atentie! Singura modalitate acceptata pentru returnare este prin curier! Nu acceptam retururi prin Posta Romana.

 

INFORMAȚII

Denumire:                –

Punct de lucru:        Bvd. Trandafirilor nr. 1, Pucioasa, Jud. Dâmbovița

Cod fiscal:                –

Telefon:                    0726 012 535

E-mail:                     –